Wie is die nieuwe spits van Anderlecht? (VIDEO)

05 januari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Nu RSC Anderlecht haar eerste aanwinst beet heeft en zijn naam vrij onbekend is, vonden wij het een goed idee om u de nieuwe Anderlecht-spits voor te stellen.

Isaac Thelin is een 24-jarige spits die bij Girondins Bordeaux zat. Daar geraakte hij dit seizoen nog maar aan zeven wedstrijden. Hij scoorde wel twee goals en twee assists maar indrukwekkende statistieken zijn dat natuurlijk niet voor een spits.

Thelin beleefde zijn doorbraak bij FC MalmŲ in Zweden. De spits viel er op door zijn sprongkracht en sterke lichaam. Een goalgetter is hij echter niet. In zijn hele loopbaan wist Thelin nooit meer dan acht goals te maken op een heel seizoen. Ter informatie: Lukasz teodorczyk, de huidige spits van Anderlecht, zit nu al aan het drievoudige.

Desondanks werd Thelin toch als een groot talent beschouwd in zijn land. Hij werd samen met de Zweedse U21 onverwacht Europees kampioen in 2015 door in de finale Portugal met 4-3 te verslaan. De jongen heeft dus ongetwijfeld potentieel maar het kwam er voorlopig nog niet uit. Het is uitkijken of hij daar bij RSC Anderlecht wel in kan slagen.


AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes