De transferplannen van KV Oostende

10 januari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Halve finalist in de Beker van België, met nog negen speeldagen te gaan op de vierde plaats. Het ziet er mooi uit voor de Kustjongens. Club Brugge en AA Gent roerden zich al tijdens de wintermercato, Anderlecht heeft plannen. Bij Oostende lijkt er windstilte te heersen.

Ze haalden wel William Dutoit bij STVV weg, om het blessureleed van Silvio Proto op te vangen. "We zijn op elke positie dubbel bezet. Als we nu spelers zouden aantrekken, zouden we er zelfs op achteruit gaan, want dan worden de keuzes nog moeilijker. Je mag er immers maar elf opstellen", stelt voorzitter Marc Coucke tegenover Sporza.

Misschien vertrekt er nog wel een speler. Vooral vooraan zijn er mogelijkheden op dat vlak. Cyriac mag wel, maar dat moet niet. Nicklas Pedersen en Joseph Akpala kwamen nog minder aan spelen toe. Zij mogen uitkijken naar een andere club. Zonder dwang.

Het ziet er sterk naar uit dat de Kustjongens een hele rustige wintermercato gaan beleven, waardoor Yves Vanderhaeghe rustig verder kan bouwen met zijn ploeg.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes