Vreemde reactie voorzitter Montpellier op vertrek Vanden Borre

11 januari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Het was gisteren een donderslag bij heldere hemel toen Anthony Vanden Borre zijn afscheid van het Belgische voetbal aankondigde. De nog altijd maar 29-jarige rechtsachter zou mentaal op zijn.

Niet iedereen gelooft echter zomaar dat verhaaltje. De voorzitter van Montpellier, de club waaraan Vanden Borre door RSC Anderlecht werd uitgeleend, vermoed dat de Belg andere redenen heeft.

"Normaal lag hij nog onder contract tot het einde van dit seizoen. Maar hij kwam dus niet meer terug na de winterstop. En aangezien hij tien dagen na de winterstop niet opdaagde is zijn contract sowieso verbroken”, liet Louis Nicollin optekenen in Het Laatste Nieuws.

Heel erg lijkt de excentrieke zakenman het dus niet te vinden. “We betreuren in ieder geval niet dat hij weg is, dat maakt mij niets uit. De mens Anthony Vanden Borre was een fantastisch persoon, maar als voetballer, daar waren mijn verwachtingen toch anders. Voor de club is het goed dat hij weg is, zo besparen we het loon van een speler die toch niet meer speelde", sloot Nicollin af.

AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes