STVV-spits wijdt mislukking aan fysical coach Charlton

11 januari 2017
instagram
© DC
In de zomermercato leek Igor Vetokele (24) zijn lot te verbinden aan STVV, als netwerkspeler van Roland Duch‚telet bij Charlton Athletic. Toch koos de Angolees verrassend voor Zulte Waregem. Intussen is de spits toch bij de Kanaries terug te vinden.

De overtuigingskracht van STVV-coach Leko heeft Vetokele naar eigen zeggen naar Stayen gelokt. Uiteraard zullen de minderen speelminuten die hij van Franky Dury krijgt bij Zulte Waregem daarin ook een grote rol spelen.

Bij STVV hoopt hij alleszins zijn carriŤre nieuw leven in te blazen. ďToen ik in Charlton zat, is het allemaal beginnen misgaan toen ik van de fysical coach meer aan mijn lichaam moest werkenĒ, blikt hij terug in Het Belang van Limburg. ďIk heb daar uren in de fitness doorgebracht waardoor ik drie ŗ vier kilo spieren bijkwam.Ē Vetokele. ďDaardoor is mijn lichaam uit balans geraakt en begon ik van het ene kwaaltje in het andere te sukkelen. Intussen ben ik spiermassa kwijtgeraakt en voel ik me weer beter in mijn vel.Ē

In de zomer koost hij voor Zulte, een half jaar later is hij mee op stage met de Kanaries. Van de kop naar de staart. ďEerlijk gezegd merk ik niet veel verschil tussen Zulte en STVV. Het tempo ligt hier ook heel hoog op training. Het verschil zit in de detailsĒ, besluit Vetokele.

MM

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes