Dit plan heeft Anderlecht met doelmannen

11 januari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De transferperiode is ondertussen bijna twee weken ver en nog steeds is er geen nieuwe doelman bij RSC Anderlecht. Sport/Voetbalmagazine vroeg aan enkele oud-doelmannen voor hun mening.

Geert De Vlieger en Wim De Coninck geven alvast hun visie op de huidige situatie rond de doelmannen bij RSC Anderlecht in Sport/Voetbalmagazine. De Vlieger heeft zo zijn mening over de wijze waarop Paars-Wit haar doelmannen behandeld.

"Ik dacht dat Anderlecht nog even met Proto zou doorgaan en Roef zou uitlenen. Nu werd hij voor de leeuwen gegooid. En dan zijn het niet allemaal jongens à la Courtois die direct de pannen van het dak spelen. Een normaal traject voor een doelman is toch een iets langer groeiproces. Ik hoor nu wel dat het vertrek van Proto ook te maken heeft met Mile Svilar, een aankomend talent dat ze niet wilden blokkeren", is De Vlieger duidelijk.

Ook De Coninck is daarvan overtuigd. "Ik wéét dat ze voor Svilar twee à drie jaar geleden een weg uitstippelden om hem te overtuigen om te blijven." De Vlieger vindt dat geen goed idee. "Wim, het beste traject dat je voor Svilar kan bedenken is er toch één dat zich op een bepaald moment afspeelt even weg van Anderlecht?"AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes