'Nu pas ik wel in de plannen van Weiler'

11 januari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het einde van de zomerstage van RSC Anderlecht komt in zicht en dus vroeg de RTBF aan Massimo Bruno om even terug te blikken op zijn seizoen. De flankspeler nam geen blad voor de mond en was ook zelfkritisch.

"In het begin had ik het moeilijk. Ik heb vrij lang moeten wachten voor ik mijn kans kreeg. Toen het moment er eindelijk was, heb ik die kans ook gegrepen en speelde ik enkele goede matchen na elkaar. Nu pas ik beter in de plannen van de coach", stelt Massimo Bruno.

"Ik weet dat ik beter speel als ik een paar matchen op rij aan de bak mag komen. De pauze heeft me goed gedaan. Fysiek ben ik klaar. Nu moet ik nog beslissend worden, want ik weet dat ik nog beter kan."

De huurling van RB Leipzig is tevreden over het verloop van de stage in La Manga. "Het is een zeer, zeer positieve stage. We mogen allemaal tevreden zijn, er werd goed gewerkt. Als we één groep vormen, waar de sfeer goed zit en waar we vechten voor elkaar, vaart Anderlecht daar wel bij."

"Deze stage heeft die toenadering tussen de spelers mogelijk gemaakt", vervolgt Bruno. "Nochtans waren er behoorlijk wat nieuwe jongens en kennen we elkaar slechts zes maanden. Toch was de sfeer goed. Vooral dat moeten we behouden, het zal ons vertrouwen geven voor de tweede ronde."


AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes