Refaelov weet wat er loos is

17 februari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lior Refaelov behoort bij de spelers die dat tikje meer kunnen brengen bij Club Brugge. Kunnen en moeten. Maar de IsraŽliŽr blijft na blessureleed naar zijn beste vorm zoeken.

"Ik mis nog scherpte", verduidelijkt Refaelov. "Ik voel me elke week wel wat beter, maar het is niet wat ik van mezelf verwacht. Ik had gedacht op dit moment helemaal fit te zijn, me te bewegen zoals ik wil en matchen te beslissen."

"Ik speel soms wat op veilig. Het is ook mentaal. Ik denk te veel na of een bepaalde beweging pijn zal doen aan mijn lies, ik train en speel niet naturel. Het zit er dik in dat ik nog ťťn lokale inspuiting zal nodig hebben om volledig pijnvrij te zijn."

"Dat zijn we op dit moment aan het bespreken met de IsraŽlische chirurg die me opereerde en de medische staf van Club. Maar ik voel dat ik er nood aan heb, al was het maar om me mentaal te bevrijden."

"Het was voorzien dat ik na mijn operatie nog wat pijn zou voelen. Dit is geen harde pijn die me belemmert dingen te doen, het is gewoon pijn die er is. Maar die ik het liefst weg zou hebben."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes