"Nooit gesmeekt terug te mogen keren bij Anderlecht"

17 februari 2017
instagram
Mathias Bossaerts ruilde op zijn zestiende Anderlecht voor Manchester City. Dit weekend speelt hij met KV Oostende tegen Anderlecht.

“Ik heb met de beloften van City tegen Harry Kane van Tottenham gevoetbald, in prachtige stadions gespeeld, de Champions League voor de jeugd betwist... Dat zijn unieke ervaringen. Zo ben ik ervan overtuigd dat echt talent altijd doorbreekt als je er maar voor werkt", aldus Bossaerts in Het Laatste Nieuws.

"Ik stoorde me ook weleens aan die verhalen dat Musonda Jr. en ik Anderlecht ooit zouden gesmeekt hebben om terug te mogen te keren. Ja, er was een periode bij City waarin ik dacht aan een uitleenbeurt, maar ik heb nooit naar Anderlecht gebeld. Ik heb niet eens het nummer van Van Holsbeeck.”

Zondag speelt Bossaerts met Oostende wel tegen zijn ex-club. “Tegen een voormalige club aantreden is altijd speciaal, maar eigenlijk ben ik meer een Beerschot-man dan een Anderlecht-product. Uiteindelijk voetbalde ik maar één jaartje bij Anderlecht en kreeg ik mijn opleiding vooral bij Beerschot. Als klein manneke waren Hoefkens, Cavens en Losada mijn helden.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes