Engelse pers haalt uit naar Tottenham en looft AA Gent

17 februari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent boekte donderdagavond een knappe zege. De Buffalo's versloegen het Engelse Tottenham Hotspur met 1-0 en mogen dromen van de 1/8e finales. Volgende week donderdag volgt de terugwedstrijd. De Engelse pers was laaiend enthousiast over AA Gent en hard voor 'The Spurs'.

"Tottenham moet wakker worden. Vijf dagen nadat ze hun titelkansen verspeelden tegen Liverpool, riskeren ze ook uit de Europa League te verdwijnen. Gent overklaste Tottenham in energie, snelheid en motivatie, precies de kwaliteiten waar de Spurs in uitblinken. Tottenham leek moe en uitgeblust", stelt The Independent.

"Pochettino had gehoopt dat een sterke opstelling tegen Gent zou worden beloond met de broodnodige overwinning na een zware week, maar zijn gok mislukte. Tottenham was slap en mocht blij zijn dat het niet meer schade opliep dan het ene doelpunt van Perbet", schreef The Times.

The Guardian was lovend over enkele Buffalo's. "Voor Gent voelt deze overwinning historisch aan. Tot aan de rust creŽerde het de beste kansen, met Saief als lastpost op de linkerflank, Foket even vervelend op de rechterkant en Milicevic die voor pit zorgde voorin. 'Man-mountain' Anderson Esiti beet zich vast in alles wat bewoog en Perbet zorgde als centrale aanvaller voor de afwerking."


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar ťťn moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je ůf te vroeg, ůf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes