Stijnen sleept scheidsrechter voor de rechter

17 februari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Stijn Stijnen kreeg acht maanden schorsing opgelegd omdat hij door het lint ging op bezoek bij ASV Geel. De voormalige doelman van Club Brugge en de Rode Duivels aanvaardt die straf, maar sleept scheidsrechter Gilles Van Emelen mogelijk wel voor de rechtbank.

Stijnen mag acht maanden niet in de neutrale zone komen als trainer van Sporting Hasselt. Toch is de ref nog altijd de gebeten hond. "Ik kan de flagrante leugens die hij in zijn scheidsrechterverslag schreef niet zomaar laten passeren. Uit respect voor de sportcommissie aanvaard ik mijn sportieve straf. We hebben redelijkheid gezien bij het Sportcomité. Zij kunnen er ook niets aan doen dat ze misleid worden door valse verklaringen van hun ref", aldus Stijnen in Het Belang van Limburg.

"Zelfs nadat de scheidsrechter woensdag tijdens de zitting geconfronteerd werd met de beelden, hield hij voet bij stuk. Die man bedriegt de bond, de club en mij. Daarom ga ik samen met mijn advocaat bekijken welke stappen ik kan ondernemen, maar de kans is heel groot dat ik klacht indien bij de burgerlijke rechtbank", besluit hij.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes