"Dat is het probleem bij Standard"

17 februari 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Standard lijkt voor het tweede jaar op rij Play-off 1 te gaan missen. De Rouches staan voorlopige negende in het klassement op vijf punten van het nummer zes in de stand: KV Mechelen. Zondag komt AA Gent op bezoek op Sclessin. Nadien volgen ook nog thuiswedstrijden tegen KV Mechelen en KV Oostende en een verplaatsing naar Moeskroen. Radiocommentator Tom Boudeweel schat de situatie van de Luikenaren in.

"Standard heeft als enige club nog drie thuiswedstrijden voor de boeg, maar eigenlijk houd ik geen rekening meer met hen. Ik denk dat ze vooral intern met een probleem zitten, door alles wat er rond de ploeg gebeurt. Als het rond de ploeg niet rustig is, is het ook niet rustig Ūn de ploeg", aldus Tom Boudeweel bij Sporza.

"De enige verplaatsing voor Standard is Moeskroen, maar voor de Luikenaars is dat ook altijd een lastige klus. Moeskroen zal er ook voor blijven vechten. Kwalitatief is het ook pover bij Standard. Vorig zondag wonnen ze wel op Waasland-Beveren, maar het voetbal was heel slecht."

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes