Mourinho wil de scalp van Anderlecht

20 maart 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Anderlecht moet in de kwartfinales van de Europa League de strijd aangaan met Manchester United. Zlatan Ibrahimovic kregen de vijfde plaats in de Premier League te pakken en zouden ook alles op alles kunnen zetten voor de vierde stek. Josť Mourinho ziet dat anders.

De top vier in Engeland kwalificeert zich voor de lucratieve Champions League. De vijfde plaats geeft slechts toegang tot de Europa League.

"We gaan voor de vierde plaats en de eindwinst in de Europa League", stelt Josť Mourinho via de clubsite. "Als ik nu kan kiezen, opteer ik voor de Europa League. Dat levert ons hetzelfde op als die vierde plaats in de competitie: deelname aan de groepsfase in de Champions League. We krijgen er dan nog de Europese Supercup bovenop."

Mourinho verwijst daarbij naar de fans, die steeds luider 'Follow, follow, follow, 'cos United are going to Stockholm' zingen.

"Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal en Manchester City spelen niet meer in Europa, dus hebben ze slechts ťťn match per week. Maar we kunnen niet kiezen, dus gaan we zowel in de Premier als Europa League voluit."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zťťr knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes