Redden Dries Mertens & co Belgische club uit Chinese handen?

20 maart 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Oud-Heverlee Leuven degradeerde uit de Pro League en kreeg het zo nog moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. De clubleiding maakte bekend dat er een mondeling akkoord was met een Chinese investeerdersgroep. Dat viel niet in de smaak bij een aantal bekende koppen, die OHL een warm hart toedragen.

De groep 'OHL op Dreef' zou voldoende geldschieters verzameld hebben om OH Leuven over te nemen. Daar horen Rode Duivel Dries Mertens, Bjorn Ruytinx, Mike Naert (Concertzaal Het Depot),  styliste Lien Degol, Michael Schouwaerts (Sportoase), televisiemaker Elke Neuville, Kris Hoflack (VTM-Nieuws), en reclamemaker Pieter Goiris en Mertens bij.

"We willen een breed draagvlak creŽren om een toekomst zonder buitenlandse inmenging en met een sterke lokale verankering te verzekeren", luidt de mededeling.

"Onze investeerders hebben zich principieel akkoord verklaard om samen te werken voor de overname van de club. De commitments die ons werden toegezegd garanderen de ernst van dit bod, dat in de loop van deze week wordt gefinaliseerd."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes