De Condé: "Legendarische avond van maken"

20 april 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Limburg maakt zich op voor een Genks feestje. Racing Genk kan zich voor het eerst in de clubgeschiedenis plaatsen voor de halve finales van een Europees toernooi. De Luminus Arena is uitverkocht voor de komst van Celta de Vigo. Technisch directeur Dimitri De Condé verklaart het enthousiasme bij de supporters.

"Na veel hard werk, kunnen ze zich weer vereenzelvigen met hun team. KRC Genk staat weer voor aanvallend, attractief voetbal. En voor winnen, iets wat voor mijzelf erg belangrijk is in een clubcultuur. Ook voor onze coach, ik hoorde hem na de 3-2 in Vigo graag zeggen dat hij nooit tevreden kan zijn met een nederlaag. Dit mag daarom geen eindpunt zijn, slechts het begin. Wij zijn bescheiden, maar ambitieus. Dat moeten we ook op het veld tonen", stelt De Condé in Het Belang van Limburg.

De laatste drie uitwedstrijden in de Europa League werden gewonnen door de Spanjaarden. "En toch willen we hen aan den lijven laten ondervinden dat het kan spoken in Genk. Zoals we al vaker getoond hebben in Europa. Dat moesten in de Champions League zelfs teams als Real Madrid, Valencia, Chelsea en Leverkusen ervaren. Hun bestuurders waren vaak vol lof over de beleving hier. Hopelijk kunnen we er weer zo’n legendarische avond van maken."


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes