Club Brugge verklaart de oorlog aan het Bondsparket

21 april 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na de heisa in Club Brugge-Charleroi eiste het Bondsparket van de KBVB een schorsing van drie speeldagen voor Michel Preud'homme. De Geschillencommissie dacht daar anders over. Maar bondsprocureur Marc Rubens tekende beroep aan. Een geste die allerminst in goede aarde valt bij Club. Vincent Mannaert trekt ten strijde.

"Bondsprocureur Marc Rubens voelt zich met het Bondsparket verheven boven iedereen. Hij acht zich belangrijker dan het voetbal en maakt het kapot om zelf aandacht te krijgen", vlamt CEO Vincent Mannaert raak.

"Wij, mensen die wel professioneel met het voetbal bezig zijn, moeten onszelf beschermen. Vandaag constateer ik gewoon en kan ik anderen alleen maar oproepen mee na te denken over een oplossing. Met dit soort fratsen jaag je alle voetbalprofessionals weg en dat is zeer, zr jammer. Daarom dat ik met elke vezel in mijn lijf wil vechten tegen dit soort instanties en figuren zoals Marc Rubens."

De Geschillencommissie Hoger Beroep spreekt zich vandaag uit over de zaak Preud'homme. Als het toch tot een schorsing komt, moet hij zondag in de tribune zitten in de belangrijke uitmatch tegen Anderlecht.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes