Trainer Anderlecht op ramkoers

21 april 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht deed het goed tegen Manchester United. Maar er misschien toch niet wat meer in? De wissels van Chipciu, Hanni en Teodorczyk worden niet door iedereen toegejuicht. René Weiler reageert pittig op de kritische vragen.

"Ik had veel redenen. Hanni was lichtgeblesseerd aan de wedstrijd begonnen. En zondag is er weer een zware match", aldus Weiler in Het Laatste Nieuws.

"Veertien spelers hebben hun werk gedaan vandaag, niet enkel de elf die aan de partij zijn begonnen. Je moet na zó een prestatie niet gaan zoeken naar dát soort redenen waarom we zijn uitgeschakeld."

Na nog een vraag over die wissels werd Weiler echt kwaad. "Het was niet makkelijk voor de invallers om meteen in het ritme van de match te komen. Zélfs Mourinho is mij in de loop van de wedstrijd komen zeggen dat het ook voor hem lastig wordt om dit weekend een frisse ploeg op de been te brengen."

"Zonder deze wedstrijd tegen Manchester United was een topper tegen Club Brugge al zwaar geweest, en nu zeker. Ik vind de vragen bizar. Het is nooit in mij opgekomen om géén vervangingen door te voeren."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes