Vanhaezebrouck: "We moeten naar Club Brugge"

19 mei 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
AA Gent wist zich slechts op de laatste speeldag in Play-off 1 te knokken. De Buffalo's zijn zeker van de derde plaats en kunnen op de slotdag nog de tweede stek afsnoepen van rivaal Club Brugge!

De Buffalo's plezierden de fans met een 5-2 zege tegen Zulte Waregem. Een zege die zekerheid gaf over de derde plaats, inclusief ticket voor de groepsfase in de Europa League.

Maar Club Brugge ging onderuit bij KV Oostende en telt zo nog maar één punt meer. De Buffalo's kunnen de tweede stek nog veroveren, inclusief deelname aan de voorronde in de Champions League!

Hein Vanhaezebrouck loopt niet te hard van stapel. "We moeten realistisch zijn: we moeten naar Club Brugge", citeert Sporza de Gentse coach. "We zullen waarschijnlijk niet winnen op Club. Niet veel ploegen winnen daar."

"We kozen voor vier verdedigers om Zulte Waregem te verrassen. Vandaag is dat goed gegaan. Of we dat zondag in Brugge ook gaan doen? Misschien spelen we zelfs met zes of zeven achteraan, zoals Anderlecht. We zullen wel zien."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes