Van Holsbeeck verrast: Deze spelers blijven en deze vertrekken

19 mei 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Het waren gisteren grote festiviteiten in het kamp van Anderlecht maar ťťn man keek al meteen verder naar volgend seizoen. In een kort interview met Het Nieuwsblad deed Herman Van Holsbeeck enkele onthullingen hierover.

ďTielemans tekende nog nergens, maar gaat vertrekken. Dendoncker: die gaan we wel houden. De halve Premier League zit op hem te wachten, maar als we volgend seizoen een goeie basis willen hebben in onze ploeg is het cruciaal om Leander hier te houden. Met het geld van de Champions League hebben we trouwens meer mogelijkheden om rond hem te bouwen. We kunnen al eens een half miljoen meer uitgeven", zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Kara en Frank Acheampong vertrekken mogelijk wel. "Met Kara en Acheampong zijn duidelijke afspraken. Als ze opnieuw naar Engeland kunnen, mogen ze gaan voor een bepaalde prijs. Teo willen we houden, want hij blijft een goalgetter. En bij Najar zitten zowel wij als club als hij als speler in een zwakke onderhandelingspositie na zijn blessure. Daarom lijkt het ons beter dat ook hij blijft."


AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes