Simon Mignolet merkt grote honger

19 mei 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Chelsea, Tottenham, Manchester City en Liverpool. Zo ziet de top vier er in Engeland uit. Met nog één match te spelen, heeft Liverpool dus een ticket voor de Champions League in handen. Derde worden kan nog, want Man City telt twee punten meer. Maar Arsenal kan Liverpool ook nog voorbijsteken!

De Gunners tellen één punt minder. Liverpool speelt zondag op Anfield tegen Middlesbrough, dat al zeker is van een degradatie naar de Championship. Simon Mignolet en Divock Origi mogen dus grote hoop koesteren.

Arsenal speelt ook thuis, tegen Everton. Romelu Lukaku kan Liverpool te hulp schieten want hij moet in die wedstrijd scoren om nog topschutter in de Premier League te worden.

"We draaiden dit seizoen constant in de top van de Premier League mee, ondanks onze mindere periode in december en januari", stelt de Rode Duivel tegenover Sky Sports. "We kunnen bij de eerste vier eindigen, wat onze doelstelling was."

"In de Premier League moet je er elke week staan. Het is een hele zware competitie. Maar ik denk dat we de combinatie met de Champions wel aankunnen."

"De honger is heel groot in onze kleedkamer. Iedereen wil op het hoogste niveau spelen", merkt Mignolet nog op.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes