Donnaruma met de dood bedreigd?

19 juni 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Gianluigi Donnarumma gaat niet in op een contractverlenging bij AC Milan. De 18-jarige doelman krijgt de wind van voren. Hij zou geen respect hebben voor zijn club, hij zou te veel naar het geld kijken, hij zou zich laten be´nvloeden door een hongerige zaakwaarnemer.

Die makelaar Mino Raiola haalde eerst uit naar de nieuwe clubleiding van AC Milan. Die kenden er niets van. Chinezen zonder strategie en kennis. Bij aartsrivaal Internazionale proefde Raiola dat wel.

Raiola speelt de pineut nu door aan de fans. Hij nodigde een journalist van Sky Italia, Mediaset en Rai Sport bij hem thuis uit, om zijn verhaal te doen.

"De situatie werd gewelddadig en vijandig, dus zagen we geen andere mogelijkheid. We hebben een beslissing genomen die we niet wilden nemen. Het heeft niets met geld te maken. We zijn bedreigd. Donnarummaĺs familie is bedreigd, met dat de keeper niet meer zou spelen en men is ook bedreigd met de dood. Je kunt een speler niet behouden door te dreigen."

De achttienjarige Gianluigi Donnarumma stond in 72 officiŰle wedstrijden onder de lat, waarin hij 79 tegentreffers slikte. AC Milan dacht aan een salaris van 5 miljoen euro per jaar. Volgens de clubleiding wou het kamp Donnarumma nog veel meer geld.

"We hebben tijdens de onderhandelingen nooit over geld over vertrekclausules gesproken omdat we niet eens zover zijn gekomen", reageert Mino Raiola.  "Daar praat je pas over wanneer de onderhandelingen voor 95 procent zijn afgerond."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar ÚÚn moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je ˇf te vroeg, ˇf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes