Mannaert verdedigt transferpolitiek Club Brugge

19 juni 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Club Brugge trok German Mera (27), Elton Acolatse (21), Erhan Masovic (18) en Emmanuel Dennis (19) al vier nieuwe spelers aan. CEO Vincent Mannaert verdedigt de transferpolitiek van blauw-zwart.

German Mera, Elton Acolatse, Emmanuel Dennis en Erhan Masovic zijn geen grote namen. "Moet je daarom een grote naam hebben? Kijk naar Tomas Pina of Ricardo van Rhijn. Jongens die met een zekere renommÚ naar ons zijn gekomen, maar het moeilijk hadden om zich door te zetten. Wij geloven in de spelers die we nu hebben gehaald", aldus Mannaert tegenover Het Nieuwsblad.

"Masovic zal een aanpassing nodig hebben, Mera niet. En Dennis maakte het in Oekra´ne tegen Shakhtar Donetsk iemand als Darijo Srna al moeilijk, waardoor ik geloof dat we snel iets van hem zullen zien. Naar Acolatse kijk ik ook uit. Kijk, toen we Anthony Limbombe haalden, was er twijfel of hij het niveau zou aankunnen, maar zijn prestaties in de thuismatchen tegen Anderlecht en Porto hebben getoond dat hij het in zich heeft."

"Toen Bj÷rn Engels achttien was en Brandon Mechele negentien hebben we intern ook gediscussieerd of we een extra ervaren centrale verdediger moesten halen. Nee dus, het gaat niet over leeftijd, maar wel over kwaliteit", besluit hij.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar ÚÚn moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je ˇf te vroeg, ˇf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes