Vanaken & co hebben wat goed te maken bij Leko

17 juli 2017
instagram
De eerste speeldag in de Pro League nadert met rasse schreden. Bij Club Brugge is er nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Zowel tegen Waasland-Beveren als AZ maakte Club geen al te beste beurt.

"Club speelde tegen AZ bij vlagen het voetbal dat de Kroaat wil zien: vlot combinatievoetbal, hoge pressing, snelle spelhervattingen, opkomende vleugelbacks en veel beweging rond de bal. Voor de rust viel dat nog mee, maar na de pauze leek de prestatie van Blauw-Zwart nergens op", schrijft HLN.

"Tegen een veredelde B-ploeg van AZ, dat net een oefenstage achter de rug had, liep Club er even gelaten als inspiratieloos bij. Dat het voor de Bruggelingen over tien dagen money time is, was er allesbehalve aan te zien. Gek werd Leko toen Vanaken ging klagen bij de ref in plaats van de verloren bal snel te willen heroveren."

"De drie tegendoelpunten geven weinig vertrouwen, ook al ging de nochtans betrouwbare Denswil bij twee ervan in de fout. De fans moeten hopen op beterschap in de laatste test voor de typeploeg, vrijdag tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes