Bolat kiest voor Turkije

25 maart 2008
instagram

De kogel is door de kerk: Sinan Bolat kiest voor Turkije, het land waar hij geboren is. De 19-jarige doelman van Racing Genk zou met de Turkse beloften kunnen meespelen. Bolat onderhandelt met Genk over een nieuw contract.

Sinan Bolat is afkomstig van Kayseri in Centraal-Turkije. Hij trok als zevenjarige met zijn familie naar België en ging er voetballen bij Melo Zonhoven. Een jaar later (1997) mocht hij bij de jeugd van Racing Genk meetrainen. Bolat kreeg er als 15-jarige een plaatsje in de A-kern. De 19-jarige keeper maakte vorig jaar zijn debuut in eerste klasse op het veld van FC Brussels.

Bolat hoopt volgend seizoen een kans te krijgen als eerste doelman. In het andere geval wil hij een half jaar uitgeleend worden om ervaring op te kunnen doen. Veel hangt af van Logan Bailly. Blijft de 22-jarige Luikenaar bij Genk of niet? Zijn contract loopt tot medio 2010.

Sonck niet ontevreden
Genk: Bolat of Bailly
Gokschandaal in 1915

C.M.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

... op 26 maart om 08:53
bailly zal hoogst wss een contract tekenenbij standard...
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

Bella op 26 maart om 01:33
@ beerschot
So what. Hij heeft toch het goed recht om voor zijn land te spelen. Moest hij niet zo een goede keeper zijn en toch voor België gekozen hebben dan zou het zijn van "ga toch terug van waar ge komt". Het is nooit niet goed hé. En dit heeft niks met aanpassen te maken, hij kan perfect aangepast zijn maar toch liever voor zijn land van herkomst spelen. Ma ja van een beerschot sup begrijp ik zo een reactie wel, en ik zal maar niet schrijven waarom zeker.
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

beerschot rulles!! op 25 maart om 18:07
zijn hier geboren maar kiezen wel voor "origine' in dit geval turkije dus ! en dan maar zeken hier dat ze hun niet aangepast voelen aan de belgische mentaliteit (terecht) als ze hier werken,wonen,en eigenlijk belg zijn ,moeten ze wel voor belgie kiezen of niet? het is niet dat het hier slecht draait dat je hier je kans niet moet nemen hé.
als hij in italié had gewoont ,wedden dat hij voor de azurri' had gekozen !! tja...ga dan terug naar turkije ,drink er een munttheetje, slacht een geit en doe je "burka" aan ...en blijf er aub..mijnheer bolat !,neem een voorbeeld aan failanni die voor belgie kiest! of kras gewoon op jongen "back to turky!!!

ontopic: keeper talent genoeg dus eigenlijk intresseert het me niet (ik ken hem trouwens niet..bolat..???) het is gewoon het prinscipe .
weg ermee met allochtonen die niet aangepast geraken
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

ALIM op 25 maart om 16:27
ALIM IS HEEL DOM
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

ALIM op 25 maart om 16:26
ZUBEYDE IS DOM
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

weer van dat op 25 maart om 14:29
foutje:*Het is weer hetzelfde verhaaltje he,
bolat komt naar belgie met de hele familie, al hun geld gespendeerd aan de reis naar hier, dan kmen ze hier even lekker ons leegzuigen en als ze geld genoeg hebben van de hardwerkende mens, en dan terug naar hun land van oorsprong.
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

het is weer van dat op 25 maart om 14:28
Het is weer hetzelfde verhaaltje he,
bolat komt naar belgie met de hele familie, al hun geld gespendeerd aan de reis naar hier, dan kmen ze hier even lekker ons leegzuigen en als ze geld genoeg hebben van de hardwerkende mens.

Toch maa niet veralgemenen want er zijn ook allochtonen waarvan men een voorbeeld mag van maken, daar kunnen WIJ en ZIJ nog iets van leren.

Geen racisistiche bedoelingen ofzo, maar zo gaat het hier wel.
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

25 maart om 13:57
van waar jij die fabel haalt dat renard niet goed is op hoge ballen is mij een raadsel, 1 op de 2 corners plukt hij uit de lucht

steppe daarintegen zie ik nooit hoge ballen pakken
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

genkboy op 25 maart om 13:46
een geweldige keeper die bolat even goed als bailly er zijn wel vele jonge talenten zoals kenny steppe,yves de winte, bolat,verbist ....
allemaal goede keepers
voetbal

Re: Bolat kiest voor Turkije

Yannick op 25 maart om 13:07
De enige reden dat Espinoza mag keepen is omdat hij vrijt met de dochter van één van de topmannen van Standard. Renard werd daarom meteen afgedankt na amper 2 mindere wedstrijden. Dit schandaal zal normaal binnen enkele weken in de gazetten verschijnen want welk ezel heeft nu nog niet gezien dat Espinoza een ballenraper is? Ik steek mijn hoofd in het zand als ik hem zie keepen:s
1 2
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes