Hein Vanhaezebrouck bijt van zich af

11 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent werd Europees uitgeschakeld door het Oostenrijkse Altach. In de Jupiler Pro League pakten de Buffalo's nul op zes. Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck kreeg afgelopen week flink wat kritiek te slikken. Zo zouden zijn spelers hem beu zijn en de transfers mislukt. VHZ bijt nu van zich af.

"Ik heb veel over mij heen gekregen en dat vind ik goed", citeert Sporza Hein Vanhaezebrouck. "Zolang ze maar op mij schieten en niet op mijn spelers. Mijn vel is dik genoeg om daar tegen te kunnen. Een jaar geleden werd ik bijna goddelijk verklaard, nu ben ik de grote boze wolf en de oorzaak van alle problemen. Ik kan dat plaatsen. Er wordt veel zever en soms zelfs onwaarheden geschreven."

"Ik vind het heel verrassend dat mensen die je een jaar niet gezien hebt nu plots commentaar gaan geven over AA Gent. Ik noem dat crisisjournalisten. Over een paar weken zitten ze misschien al ergens anders. Maar de media spelen natuurlijk een rol, zeker als de clubbestuurders meegaan in die polemiek. Het is logisch dat er druk gezet wordt van buitenaf, maar dat betekent niet dat we daar intern moeten naar luisteren."

AA Gent trekt zaterdag voor een lastige verplaatsing naar KV Mechelen.
  • Geraak je niet op deze wedstrijd?
    Via UnibetTV kan je online deze match volgen, voor slechts 0,10€ op je pc, tablet of smartphone!

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes