"Bepaalde AA Gent-spelers zijn zoals preparé"

11 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent gaat zaterdag op zoek naar de eerste punten van de competitie. Zowel op het veld van STVV als thuis tegen Antwerp FC gingen de Buffalo's onderuit. Zaterdag wacht een lastige verplaatsing naar KV Mechelen. Heerst er crisis in Gent?

"Eigenlijk is het simpel: als je wint, is iedereen blij. Als je niet wint, beginnen er enkele spelers te zeuren over de kleinste dingen", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza. "Bepaalde spelers hebben een houdbaarheidsdatum. De ene zijn zoals graanproducten, de anderen zoals preparé. Daar moet je als coach rekening mee houden."

VHZ kreeg te horen dat hij niet goed communiceert. "Mijn deur staat altijd open. Wie tot bij mij komt, krijgt altijd een luisterend oor. Maar spelers die geen goesting hebben, daar zal ik eerst mee praten, maar als het dan hetzelfde blijft, houdt het wel op. Sommige jongens moet je dan opgeven."

"Maar deze week heb ik bij iedereen gretigheid gezien, ook bij die spelers met een korte houdbaarheidsdatum. Toch zou het nu al te gek zijn als ik zou zeggen: we móéten winnen tegen KV Mechelen. Heel wat topteams hebben het moeilijk op Mechelen. Eén punt zou al een goeie start zijn van onze heropstanding."

Zaterdag 18 uur, KV Mechelen - KAA Gent
  • Geraak je niet op deze wedstrijd?
    Via UnibetTV kan je online deze match volgen, voor slechts 0,10€ op je pc, tablet of smartphone!

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes