O'Loughlin geluksbrenger voor STVV?

12 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na een woelige transferperiode kwam er met een 3-2 zege tegen AA Gent wat rust in de tent bij STVV. Er volgde echter een 2-0 nederlaag bij Zulte Waregem - wat geen schande is - en het ontslag van Bartolomé Marquez. Na amper twee speeldagen. Zo zit er terug druk op de ketel.

Zondag is het STVV-Standard. De Rouches zakken met een vier op zes naar Stayen af. Ricardo Sa Pinto lijkt de spelersgroep op scherp te krijgen. Zelfs Ishak Belfodil zou terug meer werklust tonen op training.

Op Stayen ging het de afgelopen dagen vooral over de trainerswissel. Bartolomé Marquez ging, Jonas De Roeck komt. Volgende week. Chris O'Loughlin moet STVV naar puntenwinst leiden tegen Standard.

Zonder Cristian Ceballos en Igor Vetokele, die voor een zestal weken in de lappenmand liggen. Damien Dussaut is geschorst. De cijfers spreken echter in het voordeel van de minzame Ier. Met Dimitris Goutas kwam er een centrale verdediger bij. Die bij KV Kortrijk ervaring opdeed in de Pro League.

Toen Yannick Ferrera STVV liet vallen voor Standard mocht Chris O'Loughlin het proberen als hoofdcoach. De Kanaries versloegen de Rouches op Stayen en deden dat ook op Sclessin.

Zondag kan het voor de derde keer raak zijn. O'Loughlin merkte veel inzet en honger op training. Nog een positief gegeven voor de Kanaries.

En de nieuwe trainer, Jonas De Roeck, kijkt toe vanuit de hoofdtribune. De spelers kunnen al punten scoren bij hun nieuwe coach.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes