Anderlecht zet Svilar een hak en verlengt zijn contract

12 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Het zit er bovenarms op tussen RSC Anderlecht en Mile Svilar. Beide partijen willen geen duimbreed toegeven en dreigen met allerlei maatregelen. Anderlecht lichtte een optie in Svilars contract waardoor hij tot 2019 aan hen gebonden is.

In Het Laatste Nieuws geeft Van Holsbeeck zijn relaas van de feiten. "We hebben hier bij Anderlecht alles gedaan om Mile zijn carrière deftig te plannen. Rubén kwam zonder optie, net als Matz Sels nu. Proto hebben we naar Oostende laten gaan."

"Het enige wat ze mij kunnen verwijten, is dat ik gezegd heb dat hij komend seizoen nummer één ging zijn onder de lat. Maar iedereen is het erover eens, hij is nog niet klaar maar hij moet wel spelen", zit Herman Van Holsbeeck duidelijk verveeld met deze zaak.

Ondertussen is de optie in het contract gelicht door paars-wit, waardoor de doelman nog tot 2019 onder contract ligt. De KBVB bevestigt dat gegeven.

"Maar momenteel valt er niet te praten met de entourage van Svilar, alle communicatie loopt via advocaten. Ze dreigen met de wet van '78, dan gaan er alleen maar verliezers zijn", stelt Van Holsbeeck.

"De deur van mijn bureau staat altijd open, maar dan moet het wel van twee kanten komen. Al denk ik wel dat ze intussen beseffen dat we ons zomaar niet gaan laten doen."

AP

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes