Sinan Bolat heeft een eitje te pellen met Club Brugge

12 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge nam in de zomer van 2015 afscheid van Mathew Ryan en haalde Sinan Bolat binnen als nieuwe nummer één. De huurling van FC Porto kwam slechts in drie competitiematchen in actie en verdween helemaal uit beeld. Bolat lijkt nu aan de beterhand, onder de lat bij Antwerp FC.

De zesvoudige Turkse international moest Club Brugge al na zes maanden verlaten. Uitleenbeurten aan CD Nacional en FC Arauca volgden. Succesverhalen werden dat niet. Op zijn 28ste zat zijn carrière behoorlijk in het slop.

Bij Antwerp FC kwamen echter Luciano D'Onofrio en Laszlo Bölöni in dienst. Sinan Bolat kreeg een contract voor drie jaar aangeboden en liet in de eerste twee competitiematchen - tegen Anderlecht en AA Gent - zien dat hij nog niet afgeschreven hoeft te zijn.

"De uitspraken die mensen van Club Brugge over mij in de media deden, hebben me geraakt. Er werd gezegd dat ik mijn niveau niet meer haalde. Dat het gedaan was met Bolat", citeert HLN Sinan Bolat.

"Er komt een moment dat ik nog wel eens enkele mensen van antwoord zal dienen, maar eerst wil ik me weer op het veld bewijzen. Het zou niet slim zijn om namen te noemen."

"Ik weet ook wel dat ik niet goed presteerde. De eerste schuldige was ikzelf, maar op het moment dat ik in doel moest plaatsnemen, was ik niet klaar. Dat gaven mijn fysieke testen duidelijk aan. Ik had enkele matchen nodig, maar kreeg geen kans meer."

"Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld. Ik weet nog altijd donders goed wat ik kan en niet kan. Het is aan mij om te tonen dat de dingen die men bij Club over me gezegd heeft, allemaal zever zijn."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes