Boskamp kritisch voor trainersbeleid STVV

12 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
STVV dacht verder te kunnen met Yannick Ferrera, zag de Brusselaar plots voor Standard kiezen, en gaf Chris O'Loughlin een kans. Vorig seizoen mocht Ivan Leko zijn ding doen. Er volgde een contractverlenging voor twee jaar. STVV ging voor continuïteit. Maar Leko vertrok plots en een Spaanse trainer kwam op Stayen aan.

Op een persbabbel gaf CEO Philippe Bormans dat er fouten waren gemaakt. De charmante babbel en de visie op het spelletje kwamen niet overeen met wat Bartolomé Marquez - 53 jaar en al een tijd zonder club - op en naast de grasmat liet zien.

Met Jonas De Roeck kiest STVV terug voor een jonge en onervaren trainer, in navolging van Yannick Ferrera, Chris O'Loughlin en Ivan Leko.

"STVV steekt terecht de hand in eigen boezem, want Marquez was een dramatische keuze", stelt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg. "Het blijft vreemd dat je een trainer aanstelt die enkel het Spaans machtig is."

"Je merkt dat toch in de besprekingen? En dan zeggen dat je verder wil op de ingeslagen weg van Leko. Het is te gek om los te lopen."

Geraak je niet op Stayen voor STVV - Standard?

Via UnibetTV kan je online deze match volgen, voor slechts 0,10€ op je pc, tablet of smartphone!Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes