AA Gent wint ook niet tegen KV Mechelen

12 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na een nul op zes tegen STVV en Antwerp, en de uitschakeling in de voorronde van de Europa League, moest AA Gent vol aan de bak tegen KV Mechelen. De Buffalo's domineerden, maar dat leverde geen drie punten op.

12.381 toeschouwers Achter de Kazerne. Die zagen de bezoekers meteen het initiatief opnemen. Dat leverde de Buffalo's echter weinig doelgevaar op.

Een sterke Damien Marcq leidde op het halfuur dan toch de 0-1 in. Voorzet tot bij Frank Andrijasevic, die de bal doorkopte, Coulibaly ging er vandoor in de penaltybox en liet Kalu scoren.

KV Mechelen wist weinig klaar te maken en mocht tevreden zijn met de ruststand.

Na een donderpreek van Yannick Ferrera kwamen de Malinwa veel scherper uit de kleedkamer. Lovre Kalinic moest zich tonen. Aan de overkant liet Kalu de 0-2 liggen. De Japanner vond enkele tellen later de paal op zijn weg.

AA Gent nam de match terug meer in handen en leek zo op weg naar zijn eerste driepunter. Maar vijf minuten voor tijd sloeg Tim Matthys toe, op aangeven van ex-Buffalo Rob Schoofs (1-1).

Zo zit de ploeg van Hein Vanhaezebrouck aan 1 op 9. KV Mechelen telt 3 op 9. AA Gent speelt op de vierde speeldag in Moeskroen, KV Mechelen speelt opnieuw thuis, tegen Antwerp FC.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes