OFFICIEEL: Kroatisch international tekent bij Lokeren

21 augustus 2017
instagram
Na twee speeldagen nam Peter Maes het roer op Daknam over van R˙nar Kristinsson. De trainerswissel wierp meteen zijn vruchten af, want de tricolores wonnen de derby op het veld van Waasland-Beveren. Peter Maes liet na de wedstrijd echter verstaan dat extra versterking nog steeds welkom is. Die liet niet lang op zich wachten: Lokeren rondde maandag namelijk de komst van de 24-jarige Kroatische verdediger Jakov Filipovic af.

Door het uitvallen van Rassoul en het vertrek van Ninaj is de spoeling bij Lokeren achterin dun. Volgens Het Laatste Nieuws komt er echter weldra een nieuwe verdediger bij, want de krant meldt dat Filipovic geslaagd is voor zijn medische testen op Daknam.

Ondertussen maakte Inter Zapresic, de voormalige club van Filipovic, de transfer bekend via haar officieel Facebook-kanaal. De drievoudige international tekent een contract voor drie seizoenen met optie op een extra jaar. Bovendien zou Lokeren een stevige transfersom op tafel leggen voor Filipovic, al is de exacte prijs voorlopig nog niet bekend.
LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes