Van Holsbeeck over transfer Svilar, Roef en Dendoncker

21 augustus 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Met vier op twaalf heeft landskampioen RSC Anderlecht zijn competitiestart gemist. Bovendien scoren de Brusselaars bijzonder moeizaam. De technische staf heeft Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gevraagd om een extra spits. En wat met Mile Svilar, Davy Roef en Leander Dendoncker? Blijven of vertrekken?

"Eerst moeten we een oplossing zoeken voor Svilar", vertelt Van Holsbeeck aan Sporza. "Ik heb die bijna gevonden, maar het is nog niet definitief. Daarnaast heeft de technische staf ook nog om een extra spits gevraagd, omdat we moeilijk scoren. En ten slotte zoek ik ook nog naar een oplossing voor Davy Roef. Hij is te jong en heeft te veel talent om derde doelman te zijn."

Ook Dendoncker aast nog op een transfer. "We doen aan carrièreplanning met spelers, zoals we ook met Lukaku, Kompany en Tielemans hebben gedaan. Toch heeft Dendoncker aangegeven dat hij wil vertrekken. Maar ik heb altijd gezegd dat een transfer na 15 augustus niet meer kan, tenzij er een bod komt waar iedereen beter van wordt. Maar nu gaan we ervan uit dat hij blijft."

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes