Van Holsbeeck over transfer Svilar, Roef en Dendoncker

21 augustus 2017
© www.voetbalbelgie.be
Met vier op twaalf heeft landskampioen RSC Anderlecht zijn competitiestart gemist. Bovendien scoren de Brusselaars bijzonder moeizaam. De technische staf heeft Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gevraagd om een extra spits. En wat met Mile Svilar, Davy Roef en Leander Dendoncker? Blijven of vertrekken?

"Eerst moeten we een oplossing zoeken voor Svilar", vertelt Van Holsbeeck aan Sporza. "Ik heb die bijna gevonden, maar het is nog niet definitief. Daarnaast heeft de technische staf ook nog om een extra spits gevraagd, omdat we moeilijk scoren. En ten slotte zoek ik ook nog naar een oplossing voor Davy Roef. Hij is te jong en heeft te veel talent om derde doelman te zijn."

Ook Dendoncker aast nog op een transfer. "We doen aan carrièreplanning met spelers, zoals we ook met Lukaku, Kompany en Tielemans hebben gedaan. Toch heeft Dendoncker aangegeven dat hij wil vertrekken. Maar ik heb altijd gezegd dat een transfer na 15 augustus niet meer kan, tenzij er een bod komt waar iedereen beter van wordt. Maar nu gaan we ervan uit dat hij blijft."

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes