Mignolet start sponsoring ballenrapers bij STVV-Genk

12 september 2017
instagram
Simon Mignolet brak bij STVV door en belandde via Sunderland bij Liverpool. De Rode Duivel blijft zijn roots koesteren en opende in Sint-Truiden zijn eerste Twenty Two Coffee. Daar hoort nu ook een sponsorship bij.

STVV deed voor de thuiswedstrijden beroep op eigen jeugdspelers als ballenrapers. De combinatie met de jeugdwedstrijden maakte dat echter moeilijk.

Er is nu een vast team van ballenjongens en - meisjes uit Haspengouw samengesteld. Die komen op Stayen in actie in een outfit van Twenty Two Coffee, de Truiense koffiebar van Rode Duivel Simon Mignolet.

"Recent zijn we een partnership aangegaan met STVV Jeugd en Jong STVV met dit initiatief als leuke start. Simon heeft altijd zijn connectie met STVV en in het bijzonder de jeugd onderhouden", stelt zijn broer en zaakvoerder Wouter Mignolet.

"Dit initiatief geeft enorm veel voldoening en is de basis om nog meer te betekenen voor de jeugdwerking van STVV. Zo zullen ook de vrijwilligers in de mobiele fanshop en de in aanbouw zijnde fanshop aan de jeugdterreinen in de St.-Jansstraat kledij dragen met het Twenty Two Coffee-logo."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes