"Anderlecht heeft 50% kans om iets te rapen"

12 september 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Landskampioen RSC Anderlecht staat vanavond voor een aartsmoeilijke opdracht in de Champions League. Paars-wit neemt het in de Allianz Arena op tegen Bayern MŁnchen. Jean-Marie Pfaff is ex-doelman bij de Duitse grootmacht. Hij denkt niet dat de Brusselaars kansloos zijn.

''Voor de match heeft Anderlecht gewoon 50% kans om iets te rapen", aldus Pfaff in De Ochtend op Radio 1. "Vooral omdat het nog maar de eerste match is in de groepsfase. Verliezen betekent niet dat Anderlecht is uitgeschakeld. Alle puntjes zijn welkom om de wedstrijden tegen de andere ploegen met een gerust geweten te kunnen aanvatten."

"Ik hoor links en rechts dat Bayern niet goed speelt momenteel? Hahaha! De Bundesliga is natuurlijk niet BelgiŽ. Bij ons spelen er maar drie of vier ploegen mee in de top, in Duitsland is dat toch anders. Het is een eer om te spelen tegen Bayern, maar je kan altijd afgaan. Hun pressing van de eerste minuut is hun grootste sterkte. En ze zijn zeker van hun stuk. Kritiek interesseert Bayern niet, daar staat de club boven."

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes