Coopman wachtte en wachtte op Leko

13 september 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Sander Coopman liet vorig seizoen positieve dingen zien in het shirt van Zulte Waregem. Hij meldde zich daarna terug bij Club Brugge. Dat bleef niet duren.

"Vincent Mannaert verzekerde me dat ik mocht blijven en dat ik wel mijn matchen zou spelen, maar vroeg me ook wat ik zelf het liefst wilde”, steekt Coopman in Het Nieuwsblad van wal.

Coopman deed het niet slecht tijdens de voorbereiding, maar kreeg dat niet te horen van Ivan Leko. “Weet je, assistent-trainer Rudi Cossey en Vincent Mannaert zeiden me dat de hoofdtrainer heel tevreden was. Maar ik had dat al meer gehoord. En dus vroeg ik of ­Leko mij dat niet eens zelf kon zeggen. We vragen het hem… Ik heb drie dagen gewacht. En toen was mijn besluit genomen."

“Terug naar Zulte Waregem, met een coach die in mij gelooft en waar ik eindelijk een keer een seizoen niet van nul moest beginnen. Een tweede uitleenbeurt als een soort herexamen, ja. Alles of niets. Maar plots wilde Antwerp betalen wat Club vroeg en ik moest ik er gaan praten. Ik zei er eerlijk: Mijn voorkeur gaat naar Zulte Waregem. Mee de Europa League, die we toch samen hadden afgedwongen, in.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes