Gewicht verliezen of je gewicht op peil houden?

02 januari 2018
instagram
In augustus 2017 ging de bal aan het rollen voor OGX FenixTM in Europa. Een betaalbare, smaakvolle én succesvolle formule om kilo's kwijt te spelen en/of je gewicht te helpen beheersen.

Organo werd het in 2008 opgericht in Canada en heeft als missie via hun premium productlijn, de voordelen van de natuurlijke rijkdommen wereldwijd beschikbaar te stellen. Hun producten kunnen dagelijks worden gebruikt om een energiekere en gezondere levensstijl te bekomen.

Met het nieuwe OGX FenixTM kan je gewicht verliezen of je gewicht op peil houden.

OGX FenixTM bevat een hoog proteïnegehalte met hoogwaardig (rGHB-vrije) weiproteïne, die de groei en de opbouw van spiermassa bevordert en honger helpt te verminderen.

Het is verrijkt met vezels, bevat het volledige spectrum van essentiële aminozuren, aangevuld met verscheidene vitamines en mineralen, Ganoderma Lucidum of Reishi, en is bovendien vetarm en glutenvrij.

Een handige, snelle, voedzame, gebalanceerde en vooral heerlijke en betaalbare maaltijd, die je helpt jouw gewicht op peil te houden.

De Belgen op de foto's hieronder namen de proef al op de som. Je merkt het verschil! Na slechts enkele weken. En néén, daar kwam geen Photoshop of cameratechnieken aan te pas ;-)

Vrijblijvend meer informatie!

Wil jij meer weten over OGX Fenix? Mail je naam, voornaam en GSM-nummer naar shop@voetbalbelgie.be. Een medewerker van OGX neemt dan contact met jou op. Zonder verplichtingen! Jouw gegevens worden bovendien niet voor andere doeleinden gebruikt!

MW

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes