Bayern München niet onklopbaar

23 september 2017
instagram
Anderlecht leed in de Champions League een 3-0 nederlaag tegen Bayern München. Op 22 november zakt de Duitse recordhouder naar het Astridpark af. Anderlecht kan bij VfL Wolfsburg te rade.

De VW-club schoof na een slechte start Andries Jonker aan de kant en stelde Martin Schmidt aan. Na een 1-1 gelijkspel tegen Werder Bremen volgde een verrassende draw (2-2) in de Allianz Arena. Bayern ging nochtans met een 2-0 voorsprong de rust in.

Robert Lewandowski opende de score in de 32ste minuut vanaf de strafschopstip. Drie minuten voor de rust liet Arjen Robben de fans juichen. Zijn afstandsschot werd door ploegmaat van richting veranderd.

Wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was, had het mis. Maximilian Arnold bracht Wolfsburg elf minuten na de rust terug in de wedstrijd. Bayern-keeper Sven Ulreich, de vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer,  verkeek zich op een vrije trap van Arnold.

Hoewel Bayern na de aansluitingstreffer meer balbezit had en ook meer schoten loste, was het Wolfsburg dat in de 83ste minuut scoorde. Daniel Didavi kopte raak uit een voorzet van Paul Verhaegh. In de slotfase maakte Bayern nog jacht op de 3-2, maar het had geen succes.

Landry Dimata kwam niet aan spelen toe.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes