Bezus is STVV dankbaar voor nieuwe kans

23 september 2017
instagram
Roman Bezus zakte met heel wat adelbrieven naar STVV af. Oekraïens international, 34 matchen in de Europa League. Een dure vogel voor de Kanaries, die zich via STVV in de kijker wou knokken bij hoger aangeschreven clubs. Maar Bezus kreeg zijn motor niet op dreef.

Elf basisplaatsen en zes invalbeurten. In Play-off 2 pikte hij nog drie duels mee en een doelpunt. Een samenloop van omstandigheden. Een andere competitie, taalproblemen en 'last but not least' visumproblemen voor zijn vrouw en kind, waardoor het mentaal niet goed zat bij de middenvelder.

Bezus mocht toch blijven, oogt een stuk scherper, en mikte een vrije trap in de kruising in de derby tegen Racing Genk. Een doelpunt dat de STVV-fans nooit zullen vergeten.

De 26-jarige middenvelder komt meer aan spelen toe, een basisplaats heeft hij nog niet te pakken. Wat niet onlogisch is, want de ploeg doet het prima, getuige de derde plaats in de reguliere competitie.

"Ik heb een heel moeilijk seizoen achter de rug en geraakte op een zijspoor", stelt Roman Bezus in HLN. "Toch bleef STVV in me geloven. Ik wil de club nu eindelijk iets teruggeven."

"Ik heb opnieuw voldoening gevonden in het spelletje. Hopelijk ben ik nu vertrokken."

Kijk live op je pc of smartphone naar KV Mechelen - STVV


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes