Legear liever STVV dan avontuur in Aziê

23 september 2017
Jonathan Legear kreeg bij Standard te horen dat hij mocht uitkijken naar een andere club. De voormalige Rode Duivel trok naar STVV. Legear doet het best goed bij de Kanaries. Hij had ook voor een nieuw avontuur in het buitenland kunnen kiezen.

Legear speelde al in Rusland en Engeland en vertoefde ook een handvol dagen in Griekenland.  "Ik had voor China kunnen kiezen. Maar ik wilde in de buurt zijn van mijn ouders, mijn vriendin, en mijn zoontje. Nu ik bij STVV zit, kan ik goed trainen, matchen spelen op het hoogste niveau en mijn zoontje toch van school oppikken", zegt hij aan Het Belang van Limburg.

"Deze club moet ten opzichte van Standard alleen onderdoen betreft de académie en het supportersaantal. Maar verder? Hier wordt professioneel gewerkt. Ik train en speel op een biljart."

"Sluit de top zes in België uit en bij welke club kan je best zitten? STVV. Je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal. Maar nu voelt het aan dat ik bij deze club wil doorgaan tot het einde van mijn carrière."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes