Opvallende nieuwe hoofdsponsor bij KBVB

11 oktober 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Drie bouwgroepen streden voor de bouw van het Eurostadion langs de E-40. Het werd Ghelamco en niet Besix Group. Laat nu net die 'verliezers' hoofdsponsor worden van de KBVB.

De Belgische voetbalbond had een commercieel partnership met bouwgroep Verelst. Dat verhaal loopt eind oktober af. Besix Group wordt van 1 november 2017 tot 31 december 2022 hoofdsponsor!

"We zijn verheugd een nieuwe Belgische onderneming met internationale uitstraling als hoofdsponsor te mogen verwelkomen", stelt Koen De Brabander, Secretaris-generaal van de KBVB. "Dit toont eens te meer de aantrekkingskracht van onze bond en ons voetbal aan, en we zijn ervan overtuigd dat de samenwerking die we nu met Besix Group zullen opbouwen de basis van ons voetbal verder zal consolideren."

"Onze verbintenis met de diverse nationale voetbalteams is om twee redenen logisch:
Als Belgische groep, zijn we ten eerste, net als vele landgenoten, de grootste supporters van deze fantastische teams. We hebben bovendien ook duidelijke raakpunten: een sterke lokale verankering en een mooie internationale uitstraling", stelt Rik Vandenberghe, CEO van BESIX Group.

"
Dankzij dit partnership hopen we uiteraard de bevoorrechte getuigen te zijn van de overwinningen van onze spelers en speelsters op een of meerdere internationale tornooien!"

LEES OOK:
Nieuw stadion Anderlecht met Rode Duivels als huurder?


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes