Mourinho rekent op zege tegen Mignolet

11 oktober 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Zaterdag is het Liverpool-Manchester United. Een wedstrijd die veel losmaakt bij de supporters van beide clubs. De rivaliteit is groot. Een verplaatsing naar Anfield, José Mourinho vreest er niet voor.

"Ik geniet van het spelen tegen de beste teams, tegen de beste clubs en in de beste stadions, de stadions met historie", zegt Mourinho in gesprek met Sky Sports. "Ik heb op Anfield geweldige momenten gehad en hele slechte momenten. Als ze mij respecteren zoals ik hun respecteer, gaan we weer een geweldige wedstrijd tegemoet."

Manchester United staat er goed voor. Met 19 op 21 staan ze met de buren van Man City bovenaan in de Premier League. Liverpool is zevende met zeven punten minder.

"We zijn een betere ploeg geworden", stelt Mourinho. "We verslaan nu de kleinere ploegen en zijn over de gehele linie sterker geworden."

Mourinho vindt de stemmingmakerij in een aantal media maar niets. "Dat gepraat in de media dat we iets moeten bewijzen, dat Romelu Lukaku moet scoren, en ga zo maar door, dat stoort me. We hoeven helemaal niets te bewijzen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes