Club Brugge grijpt in tegen fans Antwerp FC

12 oktober 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Voor de uitmatch tegen Club Brugge mag Antwerp maximaal 850 tickets beschikbaar stellen. Maar een tweehonderdtal supporters van Antwerp wisten tickets te bemachtigen voor de thuisvakken van Club Brugge.

"In overleg met de politie mogen wij niet toestaan dat Antwerp-supporters tickets kopen voor de vakken van thuissupporters in het Jan Breydel-stadion", zegt perschef Willem Kirsten van Club Brugge aan Het Laatste Nieuws.

"Dit is een risicomatch, dus mogen wij van de politie niet meer dan 850 toeschouwers in het bezoekersvak toelaten. Onze veiligheidsdienst heeft zoals altijd overleg gehad met Antwerp, met de brandweer en met de politiediensten van Antwerpen en Brugge. Daar is bevestigd dat bezoekende supporters niet tussen thuissupporters mogen plaatsnemen."

"De ticketverkoop is nagekeken en wij hebben zo'n 200 Antwerp-aanhangers laten weten dat hun tickets worden geannuleerd. Het geld van de tickets is onmiddellijk teruggestort. Het heeft ook geen zin om zonder ticket naar Brugge te komen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes