Geen D-Day bij Racing Genk

12 oktober 2017
instagram
Een plaats in de top zes of het seizoen is mislukt. Zo klonk het bij KRC Genk voor de start van het nieuwe seizoen. In de bestuurskamer werd, op basis van de goede prestaties in terugronde, luidop over de top drie gesproken. Na negen duels staat Genk in de rechterkolom.

Albert Stuivenberg koestert combinatievoetbal. Veel balbezit leidt echter niet zomaar tot puntenwinst. In die negen duels miste Genk grinta, snel omschakelen, diepgang. Stuivenberg bleef echter op dezelfde nagel kloppen.

Zaterdag is het Racing Genk-Moeskroen. De drie punten zijn meer dan welkom. Een nieuwe opdoffer zou de positie van de trainer niet in gevaar brengen.

"Hij is wel ontgoocheld in de resultaten en in de manier van spelen, net zoals iedereen. Iedereen werkt hard en we geloven echt dat we het nog kunnen keren", stelt sportief directeur Dimitri De Condé bij Sporza.

"Tegen Moeskroen hebben we eerst en vooral de drie punten nodig. We moeten de mouwen opstropen en er 100% voor gaan. We moeten de fans laten zien dat ook de spelers hier van wakker liggen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes