Logan Bailly wil zich niet verantwoorden

12 oktober 2017
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hij behoorde tot de topkeepers in BelgiŽ, was Rode Duivel en kon naar de Bundesliga. Logan Bailly kwam (te) vaak op extra-sportief vlak in beeld en staat nu onder de lat bij Excel Moeskroen. Dit weekend keert hij terug naar KRC Genk.

"RC Genk zal altijd iets speciaals blijven", verzekert hij bij HLN. "Ik heb een hobbelig parcours achter de rug, ja. Maar ik wil vooral de goede momenten onthouden."

"Dat ik met mijn talent niet genoeg uit mijn carriŤre heb gehaald? Het zal wel dat ik bij momenten niet professioneel ben geweest. Misschien heeft me dat dingen gekost, ja. Maar ik vind niet dat ik me hoef te verantwoorden. Ik heb mijn eigen keuzes gemaakt en die zijn voor mijn rekening."

"Al durf ik niet zomaar zeggen dat ik nu zoveel minder blingbling ben. Wel is de wereld rond mij geŽvolueerd. Toen ik voor het eerst met een Louis Vuitton-tas naar de nationale ploeg kwam, was dat in BelgiŽ een schande. Net zoals mijn wagenpark wereldnieuws was. Maar nu komen alle Rode Duivels zo naar de nationale ploeg. Alles heeft zijn tijd nodig blijkbaar."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes