Reactie Anderlecht op boycot fans

18 oktober 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Op dinsdag 31 oktober komt Anderlecht in het Parc des Princes in actie in de Champions League. Meerdere supportersclubs roepen op tot een boycot. De verplichte buscombi en het beperkte aantal tickets wekken wrevel op. Anderlecht hoopt dat de fans terug mee naar Parijs trekken.

De clubleiding laat weten dat ze twee keer het initiatief namen om meer tickets te kunnen bekomen. De Franse overheidsdiensten beslissen daar echter over. Het aantal werd wel verhoogd, van 700 naar 925. Bayern München en Celtic mochten of kunnen op meer plaatsen rekenen.

In Frankrijk houden ze echter rekening met enkele incidenten bij buitenlandse wedstrijden van Anderlecht, zoals de rellen in Mainz en het gebruik van bengaals vuurwerk in de Allianz Arena.

"De PSG-fans moeten morgen overigens in exact dezelfde omstandigheden – combiregeling en geen stadsbezoek –  naar Brussel afreizen om hun club te steunen", laat de Brusselse club weten.

"RSC Anderlecht hoopt dan ook dat het elftal ondanks alles op de steun van de fans kan rekenen in Parijs. Zoals onze nieuwe coach het reeds stelde: de ploeg kan alle steun gebruiken. Altijd en overal."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes