"De Bruyne kan rare bokkensprongen maken"

14 november 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Kevin De Bruyne ventileerde na het gelijkspel tegen Mexico kritiek op de bondscoach. Niet in de kleedkamer, wel in de media. De ene speler doet dat beter niet, als je het goudhaantje bent bij Manchester City mag je wat meer. Of Roberto Martinez zijn systeem vaarwel zal zeggen, lijkt echter klein.

De Spaanse coach smoorde de brand met de mededeling dat kritiek beter binnenskamers blijft, dat hij Kevin De Bruyne niets kwalijk neemt, en dat Mexico een testcase was.

"Als het De Bruyne te doen was om Martínez op andere gedachten te brengen, lees 'andere systemen' te gebruiken, dan mag hij dié hoop alvast opbergen. De bondscoach is overtuigd dat in balbezit een 3-4-3 deze selectie op het lijf geschreven is", stelt Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

"De bondscoach zorgde dat hij niet in een publieke twist met De Bruyne terechtkwam, en hij bleef vriendelijk voor zijn emotionele goudhaantje. Maar intussen weet Martínez nu dat straks in Rusland de winnaarsmentaliteit van De Bruyne rare bokkensprongen kan maken", aldus Keygnaert."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes