Ibrahimovic kan nog een WK meepikken

14 november 2017
instagram
Zlatan Ibrahimovic zette na het EK een punt achter zijn interlandcarriŤre. Wie een terugval van Zweden verwachtte, komt bedrogen uit. De Zweden eindigden in de groepsfase boven Nederland en schakelden in de barrages ItaliŽ uit. Op naar het WK 2018 in Rusland dus. Mogelijk met 'Ibracadabra'.

De 36-jarige aanvaller was van januari 2001 tot en met juni 2016 international. In 116 duels kwam hij 62 keer tot scoren. Goed voor de titel van topschutter aller tijden van de Zweedse nationale ploeg.

Ibrahimovic houdt van uitdagingen. Dat zou het WK 2018 kunnen zijn. De voormalige internationals Kim Kšllstrom en Jonas Olsson zien dat wel gebeuren.

"De Zweedse nationale ploeg heeft iets groots neergezet. Of Ibrahimovic op zijn stappen terug zou keren? Ik denk dat hij het wel zou willen", stelt de 35-jarige KšllstrŲm bij Kanal 5. Olsson deelt die mening.

Bondscoach Janne Andersson wilde er na de stunt in Milaan liever niet op ingaan. Eerst feest vieren en genieten van de kwalificatie, de vragen over wie mee kan en wil gaan zijn voor later.

En wat denkt Ibrahimovic er zelf van? Na de kwalificatie van zijn land schreef hij op Instagram 'We are Zweden'. Dus met de Z van Zlatan. De toekomst zal uitwijzen wat het wordt.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes