Bondscoach Japan ziet pijnpunt bij Rode Duivels

14 november 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hij speelde bij FC Nantes, PSG en de Joegoslavische nationale ploeg. Vahid Halilhodzic was trainer bij Lille, PSG, Trabzonspor, Ivoorkust, Dinamo Zagreb en Algerije. Sinds 2015 is hij bondscoach van Japan. Halilhodzic ziet veel kwaliteit bij de Rode Duivels rondlopen.

Zowel België als Japan wisten zich te kwalificeren voor het WK 2018 in Rusland. Voor Japan wordt dat de zesde deelname. Ze hopen de eerste ronde de overleven, waar de Rode Duivels de lat hoger moeten durven leggen. Na twee kwartfinales - vorige WK en EK - wordt er ook meer verwacht van de fans.

"België beschikt over een van de sterkste ploegen in de wereld, op individueel vlak", citeert RTL Sport de coach van Ryota Moriaka en Eiji Kawashima.

"Bekijk de spelerslijst: er schuilt veel kwaliteit in de groep. Maar om een grote ploeg te worden, moet die groep goed op elkaar afgesteld zijn."

"Ik weet niet wat er scheelt, maar al jaren wordt er veel over de Rode Duivels gesproken. Ondanks hun grote kwaliteiten hebben ze nog niets gewonnen."

"Ze kunnen tegen gelijk welk land winnen, maar ze kunnen ook onderuit gaan tegen een kleintje. Ze laten vaak een kwartier fantastische dingen zien om daarna helemaal stil te vallen."
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes