Trainer was niet goed van woorden Vandenbempt en Joos

17 november 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na het ontslag van Frederik Vanderbiest kreeg Will Still een kans als interim-coach bij Lierse. Nog maar 25 jaar, geen ervaring als hoofdtrainer, in een precaire situatie: een ploeg die op de dool was. Still vloog er met veel enthousiasme in en trachtte de spelers wakker te schudden.

Daar hoorden harde woorden bij, die vastgelegd werden door een cameraploeg. In Extra Time hadden ze het plots ook een keer over Lierse. Filip Joos en Peter Vandenbempt maakten duidelijk dat ze geen fan waren van de aanpak van Will Still.

"Toen dacht ik: amai, werkt het zo? Het was een reality check", reageert Will Still in Het Nieuwsblad. "Ik was daar twee drie dagen niet goed van, eigenlijk. Waarom praten die mensen zo over mij? dacht ik. Maar goed, dat is de voetbalwereld. Ik heb eruit geleerd. Wat? Dat ik de volgende keer beter geen camera's toelaat in de kleedkamer."

"Eerlijk op dat moment waren dat volgens mij wel de juiste woorden om binnen een kleedkamer - n niet daarbuiten - de spelers te raken. En dat is ook gelukt. Dat hebben de resultaten bewezen. Alleen is het jammer dat Extra Time die scheldwoorden uitlichtte en zat te bespreken "

Still boekte een negen op negen. Jammer voor de jonge trainer, dat kwam niet in beeld in Extra Time.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes