Antwerp-trainer maakt zich zorgen

17 november 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na een sterke start volgde een 2 op 12 voor Antwerp FC. Tegen Eupen moet Laszlo Bölöni weer meerdere spelers missen. De Roemeense trainer stelt zich tot wat vragen bij bepaalde spelers.

"Sall, Arslanagic, Owusu, Achter, Ndiaye en Oulare zijn geblesseerd. Omgaan met een hoog trainingsritme is ook een kwaliteit in het moderne voetbal. We bekijken geval per geval wat we anders en beter kunnen doen om er in de toekomst voor te zorgen dat we minder last zullen hebben van blessures", zo vertelt de Roemeen in Het Laatste Nieuws.

Op Oulare kan hij al heel het seizoen nauwelijks rekenen. "Neem nu het geval van Obbi. Hij is nog zó jong, maar hij heeft voortdurend last van blessures. Dat is slecht voor hem, slecht voor mij en slecht voor de ploeg."

De interlandbreak kwam Bölöni goed uit, om eens rustig te bekijken welk vlees hij in de kuip heeft. Kan Antwerp mee blijven strijden in de top zes?

"Mijn conclusie is duidelijk: op dit moment hebben wij genoeg kwaliteiten om het behoud in 1A te verzekeren", vertelt de Roemeen. "Als wij als club meer ambiëren, dan moeten er in januari versterkingen bijkomen."


MW

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes